Nyheder

Pressemeddelelse: Krydstogtskibe gæster Thy i 2020 og 2021

Hanstholm Havn kommer på listen over danske krydstogtdestinationer, når to store skibe sætter kurs mod Danmarks største vildmark og stribevis af oplevelser i Thy. Krydstogtturismen i Danmark er stigende, og med unikke lokale varemærker som Nationalpark Thy og »Cold Hawaii«, er interessen nu også rettet mod Thy, hvor den nye havn i Hanstholm skaber mulighed for anløb af de store krydstogtskibe.

Pressemeddelelse: Endnu et år med fisk for over en milliard kroner og god vind i sejlene

Hanstholm Havn har i 2018 atter cementeret sin position som Danmarks største konsumfiskerihavn med fisk for 1,02 milliarder kroner. Sideløbende med de mange landinger har det store udvidelsesarbejde rundet sit første år, og investeringerne i fremtiden træder nu tydeligt frem. Samtidig er der udsigt til endnu et begivenhedsrigt år blandt andet med udbygning af havnens køleauktionsfaciliteter til at understøtte yderligere vækst i konsumfiskeriet.

Ændring af Auktionsgade på Hanstholm Havn: Lukning for gennemkørsel

Lukningen skyldes, at der er behov for arealet i forbindelse med en forestående udvidelse af havnens køleauktionsfaciliteter, som indebærer en sammenbygning af to auktionshaller - hal 1 og hal 4 - samt opførelse af et slusehus til lastbiler hen over Auktionsgade.

Nyheds arkiv