Nyheder

Kystdirektoratet renoverer blivende del af den gamle østmole

Hanstholm Havns gamle ydermoler er ejet af Kystdirektoratet, som netop har igangsat en renovering af det blivende stykke af havnens gamle østmole, som den nye stenkastningsmole er forbundet til.

Opdatering på havneudvidelsen: Godt vejr og fremadskridende arbejde hen over sommeren 2019

Et kig ud over havnen tegner et tydeligt billede af, at udvidelsen af Hanstholm Havn nu er nået så langt, at den nye havn i store træk synes opbygget. Sommervejret har skabt gode arbejdsforhold, og mange materialeleverancer er sejlet i havn. Med et højt aktivitetsniveau på byggepladsen er Per Aarsleff A/S og deres underleverandører derfor nået langt med det store udvidelsesarbejde i sommersæsonen 2019.

Stillingsopslag: Maritim Leder hos Hanstholm Havn

Som Maritim Leder hos Hanstholm Havn får du en nøglerolle i at understøtte havnens vækst og det medfølgende voksende aktivitetsniveau. Du er samtidig en dygtig leder, der kan sætte retningen for afdelingen og højne serviceniveauet for kunderne.

Hanstholm Havn har indgået 10-årig koncessionsaftale med Nordic Marine Oil A/S vedrørende drift af tankanlæg

Per 1. november træder en 10-årig koncessionsaftale vedrørende Hanstholm Havns tankanlæg i kraft, når olieforsyningsselskabet Nordic Marine Oil A/S overtager drift og vedligehold af tankanlægget, der lagrer gasolie til forsyning af fartøjer i havnen.

Anden og sidste portion ral til molehovedet

Natten til i dag, fredag den 12. juli, anløb fartøjet »Spauwer« for at losse de resterende 5.500 kubikmeter ral i molehovedet - en fortsættelse af første losning foretaget af »Scelveringhe«, der natten til i går, den 11. juli, leverede 4.000 kubikmeter. Dermed er molehovedet nu fyldt med i alt 9.500 kubikmeter ral.

Molehoved fyldt med første portion ral

I går ved midnatstid, onsdag den 10. juli, anløb fartøjet »Scelveringhe« med første portion ral til opfyldning af vestmolens molehoved, der siden installationen i Hanstholm Havn tirsdag den 25. juni har været fyldt med vand.

Opfyldning af molehoved torsdag og fredag

Tirsdag den 25. juni blev molehovedet til Hanstholm Havns nye vestmole installeret på dens rette position og fyldt med vand. Nu er næste skridt at skifte vandet i det 22 gange 39 meter store molehoved ud med ral for varig opfyldning, hvilket ventes at ske fra natten til torsdag den 11. juli.

Pressemeddelelse udsendt 6. juli: Søsætning af nye projekter skal realisere havnens vision

Hanstholm Havn har på et borgermøde i dag præsenteret en række projekter, der sammen med havneudvidelsen har til formål at realisere havnens vision om at blive Europas førende konsumfiskerihavn. Havneudvidelsen forventes at kunne indvies minimum et halvt år før planlagt, og i dag blev første spadestik taget til nye køleauktionsfaciliteter og projektidé om opførelse af et nyt beddingsanlæg for styrkede serviceforhold fremlagt.

Pressemeddelelse udsendt 6. juli: Hanstholm havn vil være CO2-neutral

Hanstholm Havn og Thy-Mors Energi har sat fælles retning for udvikling af et vedvarende energiprojekt, der skal gøre Hanstholm Havn CO2-neutral. Ambitionen er på sigt er at gøre Hanstholm Havn selvforsynende med energi.

På lørdag den 6. juli: Hanstholm Havn og Aarsleff inviterer til borgermøde og åben byggeplads/rejsegilde

Hanstholm Havn inviterer til borgermøde på Hotel Hanstholm, og entreprenørselskab Per Aarsleff A/S byder indenfor på byggepladsen til en fejring af den fremadskridende arbejde - et rejsegilde for havneudvidelsen.

Molehoved på rette position

Det store molehoved ligger nu, hvor det skal. Installationen af molehovedet blev igangsat i dag tidlig morgen, tirsdag den 25. juni, og ved middagstid var det på sin rette position.

Hanstholm Havn lukket i cirka et døgn fra kl. 04:00 i nat - natten til tirsdag den 25. juni

Vi gør opmærksom på, at Hanstholm Havn i forbindelse med installation af det store molehoved, som netop nu er vej mod Hanstholm, vil være lukket for al trafik ind og ud i op mod et døgn. Lukningen starter klokken 04 i nat (natten til tirsdag), og der vil være begrænset trafik fra klokken 03.30.

Molehoved nærmer sig Hanstholm

Sidste etape af ruten mod Hanstholm er nu undervejs. Turen går godt, og der er forventning om, at molehovedet vil kunne ses ud for Hanstholm sidst på eftermiddagen i dag, mandag. Dernæst vil installation af molehovedet finde sted, hvilket forventes at blive igangsat inden for det næste døgn.

Molehoved nærmer sig Frederikshavn

Siden afgang fra Świnoujście tirsdag aften den 18. juni, befinder molehovedet sig nu nær Frederikshavn, hvor der er udsigt til anløb i dag fredag, tidligt på eftermiddagen. Turen fra Polen er indtil videre gået godt, og er vejret fortsat med og alt går planmæssigt, kan der være håb om anløb i Hanstholm Havn på tirsdag, den 25. juni.

6. juli: Hanstholm Havn og Aarsleff inviterer til borgermøde og åben byggeplads/rejsegilde

Hanstholm Havn inviterer til borgermøde på Hotel Hanstholm, og entreprenørselskab Per Aarsleff A/S byder indenfor på byggepladsen til en fejring af den fremadskridende arbejde - et rejsegilde for havneudvidelsen.

Molehoved på vej til Danmark

Ombord på prammen »Carrier 16« sejlede det store molehoved til Hanstholm Havns nye vestmole i går aftes, den 18. juni, fra Świnoujście kl. 19.30 på en rolig og fin sommeraften.

Molehoved: Afgang planlagt og forventet dags dato - den 18. juni

Det store molehoved ventes at gå fra Świnoujście i dag, tirsdag den 18. juni klokken 18. Når det sker, starten bugseringen mod Hanstholm, hvor det rette vejrvindue er afgørende for, hvornår det sidste slæb på ruten - fra Skagen til Hanstholm - vil finde sted.

Molehoved: Sidste støbning og foreløbig plan for afgang

Den sidste støbning på det store molehoved til Hanstholm Havn er planlagt til at ske i dag, fredag den 14. juni, over middag. Herefter er molehovedet støbt færdigt, og bugseringen fra Świnoujście til Hanstholm ventes foreløbigt påbegyndt tirsdag den 18. juni.

Info-Box: Dørene er nu slået op til en samlet udstilling

Alle fire Info-Boxe på Kystvejen 1B står nu klar med information om havnen, havneudvidelse, fiskeriet, byen og de mange spændende steder ved Hanstholm. Kig forbi og bliv klogere på, hvad der sker på og omkring havnen.

Farvel til gammel terminalbygning - nedrivning med midlertidig vejspærring

Arbejdet med at fjerne havnens gamle færgeterminalbygning er nu påbegyndt, og området omkring bygningen vil blive spærret forud for den egentlige nedbrydning, som ventes at ske fra torsdag/fredag i denne uge (d. 6. og 7. juni).

Information til fødevarevirksomheder m.fl. på Hanstholm Havn: Varslingsliste i tilfælde af vandforurening

Skulle uheldet være ude, og der sker forurening af vandet på havnen, er det vigtigt, at Thisted Vand hurtigt kan komme i kontakt med de berørte virksomheder.

Hanstholm Havn sætter fokus på affald for bedre håndtering og genanvendelse

Hanstholm Havn har de senere år arbejdet mod optimeret håndtering af det affald, som skibene har med i land, hvor seneste tiltag er en beholder målrettet miljøaffald. Samtidig deltager Hanstholm Havn i et fælles projekt med andre nord- og vestjyske havne om håndtering af havaffald for bedre genanvendelse og øget bæredygtighed.

Hanstholm Havn og Aarsleff inviterer til: Borgermøde og åben byggeplads/rejsegilde

Lørdag d. 6. juli kl. 10 inviterer Hanstholm Havn og entreprenør Per Aarsleff A/S til borgermøde og følgende inden for på byggepladsen til en fejring af det fremadskridende arbejde, som nu skaber en tydelig fornemmelse af den "nye" Hanstholm Havn.

Havneudvidelse: Status på projektet - maj 2019

Udvidelsesarbejdet skrider godt frem og er nu nået så langt, at omfanget af Hanstholm Havn 'version 2.0' fornemmes tydeligt. Læs her, hvad der sker netop nu, og hvordan det vil forløbe, når det store molehoved til havnes nye vestmole ankommer.

Fibigers Gade: Vigepligtsforhold ændret

Vi gør hermed opmærksom på, at vigepligtsforholdene på Fibigers Gade (7730 Hanstholm) er ændret af hensyn til færdselssikkerhed samt som følge af et brugerønske. Fibigers Gade har hidtil været gennemgående, men fremover er der ubetinget vigepligt i samtlige kryds på Fibigers Gade.

Ny film om havneudvidelsen

Vi er nu klar med episode 7 i vores filmrække om udvidelsen af Hanstholm Havn. Se med og hør entrepriseleder v. Per Aarsleff A/S, Dres Overgård, fortælle om det aktuelle arbejde, som blandt andet tæller etablering af det store baglandsareal øst, spunssætning til ny kaj og opførelse af havnens nye vestmole.

Til orientering for skibe: To midlertidige bøjer uden lys nordøst for havnen

Vi gør opmærksom på, at der er udlagt to midlertidige bøjer (uden lys) cirka 1 sømil fra Hanstholn Havn på positionerne 057° 09.361' N 008° 35.720' E og 057° 08.852' N 008° 36.108' E.

Pressemeddelelse: Krydstogtskibe gæster Thy i 2020 og 2021

Hanstholm Havn kommer på listen over danske krydstogtdestinationer, når to store skibe sætter kurs mod Danmarks største vildmark og stribevis af oplevelser i Thy. Krydstogtturismen i Danmark er stigende, og med unikke lokale varemærker som Nationalpark Thy og »Cold Hawaii«, er interessen nu også rettet mod Thy, hvor den nye havn i Hanstholm skaber mulighed for anløb af de store krydstogtskibe.

Pressemeddelelse: Endnu et år med fisk for over en milliard kroner og god vind i sejlene

Hanstholm Havn har i 2018 atter cementeret sin position som Danmarks største konsumfiskerihavn med fisk for 1,02 milliarder kroner. Sideløbende med de mange landinger har det store udvidelsesarbejde rundet sit første år, og investeringerne i fremtiden træder nu tydeligt frem. Samtidig er der udsigt til endnu et begivenhedsrigt år blandt andet med udbygning af havnens køleauktionsfaciliteter til at understøtte yderligere vækst i konsumfiskeriet.

Ændring af Auktionsgade på Hanstholm Havn: Lukning for gennemkørsel

Lukningen skyldes, at der er behov for arealet i forbindelse med en forestående udvidelse af havnens køleauktionsfaciliteter, som indebærer en sammenbygning af to auktionshaller - hal 1 og hal 4 - samt opførelse af et slusehus til lastbiler hen over Auktionsgade.

Molehoved til Hanstholm Havn på størrelse med håndboldbane

I forbindelse med det igangværende molebyggeri under udvidelsen af Hanstholm Havn vil havnens nye vestmole blive afsluttet med et stort molehoved af beton, der har til formål at skabe en solid afslutning på den store bølgebryder mod vest - en slags 'kronen på værket'.

Udbud af koncessionsaftale på drift af Hanstholm Havns tankanlæg

Hanstholm havn udbyder for en 10-årig koncessionsperiode driften af havnens tanklager.

Nyt kursus i maritim projektledelse med opstart d. 28. februar

I samarbejde med Kursuscentret v. EUC Nordvest har Hanstholm Maritime Service Network sammensat en kursuspakke til ansatte i den maritime branche. Forløbet starter d. 28. februar og varer syv dage – opdelt i fire forskellige moduler, som finder sted i februar, marts og april.

Besøg info-center og bliv klogere på Hanstholm Havn og havneudvidelsen

Torsdag den 6. december åbnede to "Info-Boxe" med formidling om Hanstholm Havn og den igangværende udvidelse af havnen. Vi håber, at mange vil kigge forbi til et forhåbentlig interessant besøg, som vil give viden om Hanstholm Havn via fortællinger og sjove facts - tilsat en god udsigt over havnen.

Fokus på at mindske gener ifm. havnebyggeri

Udvidelsen af Hanstholm Havn indebærer mange forskellige processer. I øjeblikket foregår opfyldning af det store baglandsareal mod øst, hvilket kan medføre sandfygning, og i forbindelse med et kommende nedbrydningsarbejde på den gamle Østmole kan der forekomme rystelser. Der arbejdes derfor på at mindske gener mest muligt.

FishLab popper up med inspirationsdage i Hanstholm den 23 og 24. januar

Emballagetrends, fødevaretendenser, superkøl af fersk fisk og nye pakkesystemer er nogle af temaerne, som er på programmet, når det nye initiativ FishLab, popper up på Harbour Inn i Hanstholm for at inspirere fiskerierhvervet til bedre bundlinje og fremtiden.

Tag med til DanFish 2019 - i Aalborg

9-11. oktober 2019 afholdes den internationale fiskerimesse DanFish for 26. gang. Der er endnu længe til, men tilmelding er vigtig allerede nu, og vi håber derfor, at mange er interesserede, så vi sammen kan skabe en spændende Hanstholm-stand, som sætter fokus på udviklingen af Hanstholm Havn.

'Havnen' er film nr. 1000 på streamingsitet 'Danmark på film'

Jørgen Vestergaards film 'Havnen' om Hanstholm Havn er film nr. 1000, der er blevet digitaliseret på streamingsitet 'Danmark på film'.

Åbning af Info-Boxe om Hanstholm Havn torsdag d. 6. december kl. 15

Torsdag d. 6. december kl. 15-16 inviterer Hanstholm Havn og Per Aarsleff A/S til åbning af to ud af fire opstillede havneinfo-containere på Kystvejen 1B.

Pressemeddelelse: Erhvervsudvikling på Hanstholm Havn - Milepæl er nået med udlejning af nye arealer

Hanstholm Havn er i gang med en omfattende udvidelse, som bl.a. omfatter en ny indsejling mod nordøst, øget vanddybde og etablering af nye baglandsarealer. Nu er de første kontrakter på havnens nye baglandsareal underskrevet, og det er en milepæl i arbejdet frem mod etablering af en markedsposition som Europas førende konsumfiskerihavn.

Pressemeddelelse: Danmarks største fiskeriauktion skal nu være endnu større

Hanstholm Havn, som er Danmarks største konsumfiskerihavn, forbereder sig netop nu på udsigten til fortsat stigende mængder konsumfisk, som ventes at skabe ekstra muligheder for Hanstholm Fiskeauktion. Havnens bestyrelse har derfor besluttet at udbygge og optimere havnens køleauktionsfaciliteter for et tocifret millionbeløb.

Havneudvidelsen - ét år efter første spadestik: Invitation til informationsmøde tirsdag d. 13/11

Det er i dag, d. 8. november, præcis et år siden, at det første spadestik blev taget til udvidelsen af Hanstholm Havn. På tirsdag inviteres interesserede borgere til et infomøde på Hotel Hanstholm om udvidelsesarbejdet og nogle af de projekter, der sætter fokus på udviklingen af Hanstholm Havn.

Havneudvidelse: Vinterforberedelser på byggepladsen

En lang og varm sommer er forbi, og efterårets vejrrusk er begyndt at gøre sit indtog. Det betyder, at udvidelsesarbejdet går ind i en ny fase henover vinteren 2018/19. Samtidig runder arbejdet snart sit første år, da første spadestik blev taget d. 8. november 2017.

Ny film om havneudvidelsen: Episode 5

Vi er klar med en ny episode i vores lille filmrække om havneudvidelsen. Denne gang er vi rykket til Aalborg, hvor vi ser nærmere på det testarbejde, der hører til det store udvidelsesarbejde.

Cubipods fremstillet til udvidelsen af Hanstholm Havn

Til havneudvidelsen her i Hanstholm vil en stor mængde såkaldte cubipods blive anvendt. Det særlige navn er betegnelsen for store bølgebrydere af beton med en karakteristisk kubisk form. Cubipods fremstillet til Hanstholm Havn er tilmed specielt tunge, da der i produktionen bliver tilsat jernmalm for at højne vægten.

'HAW DAW I THY' i Hanstholm Centeret - fredag d. 17. august kl. 14-21

En spændende dag med udgangspunkt i havet og kysten her i Thy med fortællinger, workshops, smagsprøver, konkurrencer, musik, auktion og meget andet – for både børn og voksne.

'Fiskeriet kommer til Aalborg' - lørdag d. 18. august kl. 10-16

En spændende dag i fiskeriets tegn – arrangeret af Hanstholm Fiskeriforening i samarbejde med Aalborg Kommune og Aalborg Havn.

Vedvarende energi: EU-støtte til bølgeenergiprojektet Wavepiston

Bølgeenergiprojektet Wavepiston er netop blevet bevilget en flot sum på 2,5 mio. euro fra EU's Horizon 2020-program til udvikling af bølgeenergi, som bl.a. skal bruges på et toårigt demonstrationsprojekt.

Ledigt erhvervslejemål på Hanstholm Havn

Hanstholm Havn har et ledigt erhvervslejemål på Kai Lindbergs Gade nr. 200, 7730 Hanstholm.

Stillingsopslag: Havneassistent/lods

Hanstholm Havn søger ny havneassistent/lods til ansættelse pr. 1. oktober 2018

Pressemeddelelse: Ny bestyrelse og ny fase for Hanstholm Havn

Den nye bestyrelse for Hanstholm Havn har konstitueret sig på et bestyrelsesmøde i går. Det markerer samtidig havnens indtræden i næste fase af udvidelses- og vækstplanen.

Pressemeddelelse - Flere norske fiskere til Hanstholm

Antallet af norske anløb til Hanstholm Havn er steget med knap 20 procent det seneste år. Det skyldes først og fremmest de høje salgspriser og en kort afstand fra Nordsøen og Norge. Nu skal en omfattende havneudvidelse og øget vanddybde tiltrække endnu flere norske fiskere.

Opdatering: Ændring i havnens besejlingsforhold - markeret med bøjer

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med havnebyggeriet er foretaget en ændring i havnens indsejling, hvor et arbejdsområde for nye moler (Øst- og Vestmole) er markeret med bøjer (OBS: bøje nr. 4 er flyttet). Ligeledes vil der være granitsten under vandet i arbejdsområdet, hvor de nye ydermoler opføres.

Arbejdende formand til vores afdeling for Teknisk Service

Vi søger en arbejdende formand til vores afdeling for Teknisk Service

Afspærring af Professor Lundgrens Gade den 16. april 2018: Information og kort

I forbindelse med transport af spunsjern til arbejdshavnen vil en del af Professor Lundgrens Gade (markeret med rødt på kortet) være spærret for færdsel. Færdsel i området skal, mens der er afspærret, foregå ad ruten markeret med grønt.

Erhvervsfremmedag - en spændende dag i Hurup d. 24. april og i Hanstholm d. 2. maj

Dagen er arrangeret af Thy Erhvervsforum for at inspirere det lokale erhvervsliv til at udnytte de mange muligheder for tilskud, støtte og finansiering i forbindelse med forretningsudvikling.

Ændring i havnens besejlingsforhold - markeret med bøjer

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med havnebyggeriet vil blive foretaget en ændring i havnens indsejling, hvor et arbejdsområde for nye moler (Øst- og Vestmole) vil blive markeret med bøjer. Ligeledes vil der være granitsten under vandet i arbejdsområdet, hvor de nye ydermoler opføres.

Årsregnskab 2017: Hanstholm Havn fortsætter vækststime

Danmarks største havn inden for konsumfisk fik endnu et rekordår i 2017. Den samlede værdi af alt landet fisk rundede 1 milliard kroner, og havnens bruttofortjeneste blev den højeste nogensinde. Havnen forbereder sig nu på ny vækstfase, mens havneudvidelsen pågår.

Maritim Projektleder: Syv spændende dage i maj og april

I samarbejde med kursuscentret på EUC Nordvest har Hanstholm Maritime Service Network sammensat en kursuspakke til ansatte i den maritime servicebranche. Kurset er fordelt på syv dage – opdelt i tre forskellige moduler.

Kommende års messer

På vegne af Hanstholm Maritime Service Network viser vi her en oversigt over de kommende års messer, som er relateret til fiskeri – eller på anden vis til det maritime.

Indvielse af møllepark

Mølleparken indvies onsdag d. 7 marts 2018 kl. 16:00 i teltet ved mølle 3.

Ændret adgangsforhold ved kaj 64 og kaj 85

I forbindelse etablering af den østlige mole etableres der på kaj 64 en opdeling, så entreprenørmaskinerne og anden færdsel sker adskilt.

Fotokonkurrence

Brancheforeningen Danske Havne fylder 100 år. I den anledning udskrives en fotokonkurrence, hvor vi håber, at I der arbejder på, i, ved og omkring havnene har lyst til at vise, hvorfor havnen ikke er noget uden jer.

Ny mole testes i bølgelaboratorium på Aalborg Universitet

Hanstholm Havn har netop igangsat en omfattende havneudvidelse til godt 500 millioner kroner. I disse dage testes en kopi af havnens nye mole i det spritnye bølgelaboratorium på Aalborg Universitet. Testen skal blandt andet sikre, at konstruktionen holder til en 100-års-storm.

Netværksmøde i Maritime Service Network

Hanstholm Maritime Service Network afholdte et succesfuldt netværksarrangement omkring havneudvidelsen i Hanstholm.

Arbejdet er startet

Etablering af arbejdsområde i den vestlige ende af havnen er i fuld gang og de første entrepenørmaskiner er ankommet.

Jule og nytårshilsen 2017

 Glædelig Jul og godt Nytår til alle venner og samarbejdspartnere.

Stillingsopslag

Første spadestik til en udvidelse af Hanstholm Havn er taget, og havnen står overfor en spændende udvikling. Har du lyst til at være en del af denne udviklingsopgave de næste mange år, så har vi en spændende nyoprettet stilling ledig som PA for direktionen.

Stillingsopslag

Hanstholm Havn søger en kompetent administrativ medarbejder med flair for bogholderi

Ny offentlig toilet er klar til at blive taget i brug

Den nye toiletbygning yderst på Nordre Strandvej er nu klar til at blive brugt. 

Fremtidssikrede fiskeauktionsfaciliteter er næste skridt

 Hanstholm Havn klar med visionerne for fremtidens superfiskerihavn

Pressemeddelelse - 1. spadestik taget på Hanstholm Havn

 Under festlige former blev første spadestik taget i går eftermiddags 

Offentliggørelse af PP fra borgermødet d. 7/11-2017

Præsentationen fra borgermødet d. 7/11-2017 kan downloades her

Pressemeddelelse - vinderen af havneudvidelsen kåret

Det bliver den danske entreprenørkoncern Aarsleff, der skal stå for den 500 millioner kroner store havneudvidelse i Hanstholm

Pressemeddelelse - Borgermøde og 1. spadestik

Hanstholm Havn inviterer til borgermøde og første spadestik på havneudvidelse

Ny elev i administrationen pr. 1. oktober 2017

Hanstholm Havn har pr. 1. oktober 2017 ansat en ny elev i administrationen.

Tidsplan for opsætning af møller

I forbindelse med opsætningen af møllerne ved Hanstholm havn er der lavet en tidsplan over arbejdet.

Pressemeddelelse - Danfish

 Hanstholm Havn deltager sammen med Thy Erhvervsforum og en stor gruppe af byens virksomheder på den store fiskerimesse DanFish

Pressemeddelelse

 

Udbudsprocessen for den planlagte havneudvidelse i Hanstholm forløber fortsat efter planen

Nyhedsbrev 6 fra Hanstholm Jubilæumsforening

På vegne af Hanstholm jubilæumsforening udsendes Nyhedsbrev 6.

Nyhedsbrev 5 fra Hanstholm Jubilæumsforening

På vegne af Hanstholm Jubilæumsforening udsendes nyhedsbrev nr. 5

Toiletbygningen mod øst tager form

Arbejdet med opførelsen af en toiletbygning i den østlige del af havnen forløber planmæssigt.

Nyhedsbrev 4 fra Hanstholm Jubilæumsforening

På vegne af Hanstholm Jubilæumsforening udsendes Nyhedsbrev nr.4 .

Oprydning på havnens områder gik forrygende

Oprydning på havnens områder gik forrygende. ca. 80 mand deltog i oprydningen.

Nyhedsbrev 3 fra Hanstholm Jubilæumsforening

På vegne af Hanstholm Jubilæumsforening udsendes Nyhedsbrev nr. 3.

Oprydning på Hanstholm Havn

Hanstholm Havn rydder oplagspladsen ved Kai Lindbergs Gade så indkørslen til havnen

Tillykke til Mikkel Rønn Nielsen

Mikkel Rønn-Nielsen er nu udlært på Hanstholm Havn

 

Nyhedsbrev 1 fra jubilæumsforeningen

Der udsendes på vegne af jubilæumsforeningen nyhedsbrev 1

Jubilæumsforeningen står klar

 Skal du have fat i en jubilæumsvin, trøje eller krus? Så kom i Hanstholm centret torsdag d. 13/7 og fredag d. 14/7 mellem 15 og 17 - overfor centerbageren.

Borgermøde omkring VVM

På borgermødet onsdag d. 28. juni 2017 lovede vi at dele præsentationen.

Boringer i undergrunden

Der foretages i næste uge boringer i undergrunden for nærmere at kunne definere placering og hårdhed af kalken

Værditabsordning

På borgermødet onsdag d. 21. juni 2017 lovede vi at hjælpe med at dele præsentationen.

Ny teamleder ansat på Hanstholm Havn

Thomas Juhl Nielsen er blevet ansat som teamleder i serviceafdelingen

Stenene i bassin 3 er nu fjernet

Ved en multibeam-pejling, blev der fundet to store sten tæt nær trawlbanen i bassin 3.

Stenene havde en længde på i alt ca. 7,5 m og en højde på ca. 2,5 m, men til orientering er de nu fjernet.

Reviderede Generelle Forretningsbetingelser

Til orientering er der ændret i Hanstholm Havns Generelle Forretningsbetingelser stk. 2.6 – Lystfiskerafgift samt stk. 7.1 Arealleje på kontrakt.

Rejsegilde - ny multihal

Der forventes rejsegilde d. 27. juni 2017 på den nye multihal

invitation til Borgermøde - onsdag d. 28. juni 2017

Hanstholm Havn inviterer til Borgermøde vedr. Havneudvidelsen

Pressemeddelelse

Bestyrelsen i Hanstholm Havn har på gårsdagens bestyrelsesmøde udtrykt stor tilfredshed med den igangværende udbudsproces

Informationsmøde om nye vindmøller - GPP VIND K/S

Thisted Kommune har offentliggjort forslag til kommuneplantillæg samt lokalplan med tilhørende VVM-redegørelse vedrørende opførelse af vindmøller ved Hanstholm Havn.

Orientering vedr. asfaltarbejder på Kai Lindbergs Gade

Thisted Kommune orienterer om de afsluttende asfalt og stribearbejder på Kai Lindbergs Gade...