Nyheder

Vi ses på DanFish!

Holdet er klar, og Hanstholm Havn ser sammen med Thy Erhvervsforum frem til at byde velkommen ombord på messecenterets store scene, hvor en bred vifte af lokale virksomheder igen i år vil være præsenteret på en stor fællesstand. Det bliver tre gode dage fyldt med fremvisning af produkter og services, networking, dialog og spændende debatter, lækre smagsprøver med Hanstholm-fisk og masser af havnestemning.

Hanstholm Havn stifter Hanstholm Energifællesskab A/S for at skabe Europas første CO2-neutrale fiskerihavn

Hanstholm Havn har sat alle sejl til for at gøre grøn energi til havnens næste store vækstdynamo, hvor målet er at transformere havnen til den første CO2-neutrale fiskerihavn i Europa. Med det nyoprettede datterselskab Hanstholm Energifællesskab A/S er havnen således klar til at tage hul på en ny vækstfase med etablering af et cirkulært energifællesskab.

Tilbageblik på en flot dag – havneindvielse med deltagelse af Hendes Majestæt Dronningen

Hanstholm Havn ser tilbage på en mindeværdig dag, da Kongeskibet Dannebrog mandag den 30. august lagde til kaj i havnen, og Hendes Majestæt Dronningen gæstede Thy. På havnen deltog Dronningen i en indvielse af Hanstholm Havns udvidelse, og med tre slag på den historiske auktionsklokke fra havnens indvielse i 1967 markerede majestæten indvielsen af Hanstholm Havns udvidelse og starten på en ny æra for havnen.

Nyheds arkiv