Nyheder

Pressemeddelelse: Trods underskud fastholder Hanstholm Havn sin rolle i dansk fiskeri med fisk for over 1 milliard kroner

Hanstholm Havn ser tilbage på et år, hvor afskeden med 2022 også var et møde med en ny virkelighed som kommunal havn efter mange års selvstyre. Omorganiseringen sker efter gennemførelse af den større havneudvidelse, der foreløbigt ikke har tilført havnen det nødvendige aktivitetsniveau. Mere positivt kan Hanstholm Havn se tilbage på endnu et år, hvor værdien af fisk runder en milliard og booster troen på fremtiden.

Tag med til en spændende erhvervsdag i Hanstholm

Sæt et stort kryds i kalenderen tirsdag den 13. juni, hvor Thy Erhvervsforum er vært ved en spændende erhvervsdag på Hanstholm Havn. Turen går til fiskeauktionen, opdrætsvirksomheden Sashimi Royal, havens nye baglandsareal, Det Nordatlantiske Fyr og industriområdet nær havnen. En dag fyldt med kig hos spændende virksomheder, relevante oplæg, dialog, networking og dejlig frokost. 

Hanstholm Havn tager til Aberdeen for at sætte fokus på fiskeri og maritim service

Repræsentanter fra Hanstholm Havn og Hanstholm Maritime Service Network deltager denne weekend, den 12.-13. maj, i fiskerimessen Scottish Skipper Expo i den skotske havneby Aberdeen, der tiltrækker et stort internationalt publikum.

Nyheds arkiv