Nyheder

OBS - ekstra aktivitet på havnen i forbindelse med 'Fisken på disken' fredag-lørdag-søndag

OBS: Arrangementet Fisken på disken løber af stablen over de kommende dage (fredag-lørdag-søndag). Der vil i den forbindelse være ekstra aktivitet på havnen og omkring auktionshal 5 – blandt andet vil der lørdag blive afviklet en lystfiskerkonkurrence (Hanstholm Havne Cup).

(OBS: nyt tidspunkt) Erhvervsminister Simon Kollerup besøger Hanstholm Havn fredag den 9. september kl. 8.30 - alle interesserede er velkomne

Erhvervsfyrtårnet i Nordjylland ”CO2Vision” er kommet godt fra start og nu er klar til at træde ind i næste fase med lancering af en partnerskabsaftale. Alle interesserede er derfor velkomne til at deltage i markeringen, som finder sted på Hanstholm Havns nye kaj, Nordsøkajen/kaj 91 fredag den 9. september kl. 8.30 - med deltagelse af erhvervsminister Simon Kollerup.

Hanstholm Havn deltager i Nor-Fishing den 23.-26. august i Trondheim

Fiskerimessen Nor-Fishing har eksisteret siden 1960 og er et vigtigt internationalt mødested for hele fiskeribranchen. Messen finder sted i den norske kystby Trondheim og er i dag verdens største teknologimesse inden for fiskeri.

Nyheds arkiv