Nyheder

DanFish løber af stablen til oktober. Vi er klar til at sætte holdet - er I med?

Sammen med Thy Erhvervsforum arrangerer Hanstholm Havn igen i år en fællesstand på fiskerimessen DanFish International. Vi håber, I er med, så vi endnu en gang kan skabe den vildeste Hanstholm-stand på scenen – juhuuu!

Containerskib starter ugentlig rute mellem Hanstholm og Thorshavn

Hanstholm Havn har indgået en aftale med det islandske rederi Eimskip, der fra i morgen, den 14. april, åbner en fast containerrute fra Thorshavn/Færøerne til Hanstholm. Muligheden er banet af den store havneudvidelse, som har boostet Hanstholm Havns infrastruktur og gjort det muligt for havnen at modtage større skibe. Aftalen skaber stor begejstring på havnen i Hanstholm, der er stolte af, at havnen nu bliver et bindeled for søtransport mellem Færøerne og det europæiske marked.

Hanstholm Havn køber markant havnebygning og udlejer til nyt spisested med fokus på frisk fisk

På Hanstholm Havn har Fibigers Gade 1 i mange år været synonym med »Havnecafeen«, men nu blæser der nye vinde på den centrale placering ved hovedåren til havnens høje puls. Hanstholm Havn har købt bygningen og efterfølgende indgået et samarbejde med ejer og køkkenchef Emilie Qvist Kjærgaard, der sammen med restaurantchef Emma Milner vil drive spisestedet »Medvind« med madoplevelser tilberedt af det lokale spisekammer.

Nyheds arkiv