Nyheder

Guidede ture på Hanstholm Havn og ny velkomstplads

Denne sommer bliver det for første gang muligt for besøgende at komme på en guidet tur ind på Hanstholm Fiskeauktion og tage med på en havnerundfart i selve havnen. Samtidig åbner en ny velkomstplads med to infobokse som møde- og informationssted for besøgende. Det er gennem arbejdet i "Styregruppen for samspillet havn og by" og det kommende "Showroom for fiskeriet" at de guidede ture og havnens velkomstplads lanceres.

Større renoveringsarbejde i gang på havnen

Hanstholm Havn har iværksat forskellige renoveringsopgaver hen over sommeren og efteråret 2021, som har til formål at optimere havnens infrastruktur. Det indebærer renovering på kaj 23 og 35, et større asfalteringsarbejde rundt på havnen samt nedrivning af den gamle teknikbygning på Auktionsgade og forskønnelse af de tilbageværende bygninger på pladsen.

Sea Center Hanstholm bliver en del af det kommende havnedomicil ’Fiskeriets Hus’

Hanstholm Havn har iværksat et målrettet arbejde mod at skabe et internationalt erhvervshus for aktører, der er dagsordensættende inden for fiskeribranchen, og havnen arbejder nu målrettet med at finde de rette beboere til huset. Den første aftale er netop kommet på plads med projektet Sea Center Hanstholm, der arbejder for vækst og nytænkning i fiskerisektoren.

Nyheds arkiv