Nyheder

Godsterminal kan være på vej til Hanstholm Havn: politisk godkendelse af projektering

Hanstholm Havn arbejder målrettet for at tiltrække mere gods, hvor der ses et stort potentiale i både containerfragt og håndtering af forskellige typer løsgods og projektlaster. Det kræver dog bedre faciliteter til håndtering af gods på havnen, hvilket for nyligt kom et skridt nærmere realisering, da kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune i slutningen af oktober stemte ja til projektering af en godsterminal på Hanstholm Havn.

Ses vi på DanFish International 2023?

I næste uge rykker en stor del af Hanstholm Havn til Aalborg for at være en del af fiskerimessen DanFish International. Vi glæder os til, endnu en gang, at fylde den store scene i Aalborg Kultur- og Kongrescenter med en stor Hanstholm fællesstand. Sammen viser vi services, fortæller om mulighederne på Danmarks førende konsumfiskerihavn og byder på en smag af Hanstholm i vores lækre smagsprøveområde.

Energizone ved Hanstholm vil styrke havnen

Det er flere gange slået fast, at Hanstholm Havn har et grønt potentiale. Gode vejrforhold gør området velegnet til vindenergi, og senest er havnen beskrevet som en potentiel vigtig spiller i projekter for håndtering og lagring af CO2. Nu skal en mulig energizone i tilknytning til havnen skabe plads til for eksempel Power-to-X-anlæg og den nødvendige følgeindustri.

Nyheds arkiv