Nyheder

Hanstholm i Skotland!

Hanstholm Havn deltager i denne uge i Scottish Skipper Expo, der bliver afholdt i den skotske havneby Aberdeen. Messen er et flagskib inden for fiskerimesser og tiltrækker et stort antal udstillere og besøgende fra hele verden.

Vicedirektør og driftschef Søren Zohnesen er blevet konstitueret som havnedirektør

Hanstholm Havns bestyrelse traf tirsdag beslutning om at indsætte havnens driftschef Søren Zohnesen som konstitueret havnedirektør. Det sker som følge af Nils Skebys beslutning om at stoppe som havnedirektør ved Hanstholm Havn. Konstitueringen af Søren Zohnesen er foreløbig og sker for at skabe ro omkring havnen med en person ved roret, som kender havnen godt.

Hanstholm Havns bestyrelse har konstitueret sig med tidligere DI-branchedirektør Michael Svane som ny formand

Hanstholm Havns bestyrelse var i går samlet til bestyrelsesmøde, hvor en ny konstituering fandt sted som følge af Kristian Jensens nylige exit. Ny bestyrelsesformand er tidligere branchedirektør i DI Transport, Michael Svane. Den nye havneformand vil fokusere på Hanstholm Havns fortsatte udvikling som markant fiskerihavn kombineret med at være en stærk serviceklynge og et kraftcenter for den grønne omstilling.

Nyheds arkiv