Nyheder

Hanstholm Havn: Fisk for over 1 milliard kroner trods et udfordrende år præget af Brexit og COVID-19

2020 har været et udfordrende år for fiskeriet – og dermed også for fiskerihavnene, som har været påvirket af Brexit-forhandlinger og Covid-19, der har kastet en skygge over dansk fiskeri. Alligevel har Hanstholm Havn formået at levere et tilfredsstillende resultat, hvor kombinationen af fisk over kaj og fisk tilført med lastbil for salg på auktion endnu engang har rundet 1 milliard kroner, alt imens en stigende mængde gods er gået over kaj.

Hanstholm Havn inviterer til borgermøde om samspillet mellem by og havn den 15. juni

Hanstholm Havn har søsat et stort udviklingsprojekt titelgivet ’Samspillet mellem by og havn’. Projektet arbejder aktivt med en række initiativer, som har til formål at sikre en øget sammenhængskraft mellem Hanstholm Havn og Hanstholm by. Ved roret står havnedirektør Nils Skeby, der har samlet en bred styregruppe med repræsentanter fra havnens og byens mange aktører. Hanstholm Havn inviterer til præsentation af projektet den 15. juni kl. 19-21 på Hotel Hanstholm.

Hanstholm Havn vil etablere et nationalt center for bæredygtigt fiskeri

Hanstholm Havn arbejder på højtryk med at blive Danmarks førende havn inden for handel, bearbejdning og opdræt af fisk samt Europas grønneste og mest CO2-neutrale fiskerihavn. For at sikre en bæredygtig udvikling af fiskeindustrien, tager havnen nu initiativ til at skabe en førende position inden for bæredygtigt fiskeri. Planen er at etablere et nationalt center, der blandt andet skal fokusere på optimering af restprodukter fra hvidfisk-industrien.

Nyheds arkiv