Arealer/Bygninger til leje

Hanstholm Havn rummer mange muligheder for etablering af virksomhed og forskellige aktiviteter relateret til havnen og dens forretningsområder, som foruden fiskeri også tæller akvakultur, energi, transport og service. Klik herunder og læs mere om de muligheder, som vi tilbyder netop nu. Vi glæder os til at høre om dine virksomhedsplaner.

Oplagringsplads på 14.000 m2 til trailerleje eller virksomhedsetablering

Oplagringsplads i den vestlige del af havnen til kortere eller længere oplagring for trailers mv. - eller til etablering af virksomhed.

Område for udvikling af potentielt beddingsanlæg

Hanstholm Havn har udlagt et område med henblik på at udvikle et beddingsanlæg/værftsaktivitet. Området er under projektering.

Erhvervsbygning til udlejning

Lyse kontorlokaler med god indretning i den vestlige ende af havnen. Bygningen ligger ved siden af en stor oplagringsplads, lige ved indkørslen fra Kystvejen. Mulighed for lejeomfang/lokaler efter ønske og behov.

Erhvervsareal på 86.000 m2 til virksomhedsetablering

Nyt baglandsareal på i alt 130.000 kvadratmeter tilføjet havnen under den igangværende udvidelse. Arealet er klar til indflytning i foråret 2020 og giver mulighed for lejeomfang efter ønske.

Erhvervsareal på 37.000 m2 til virksomhedsetablering

Større areal i den østlige del af havnen beliggende i nærhed til det nye havneområde. Arealet er klar til indflytning med mulighed for lejeomfang efter ønske.