DanFish 2019 i Aalborg - tag med!

9-11. oktober 2019 afholdes den internationale fiskerimesse DanFish for 26. gang. Der er endnu længe til, men tilmelding er vigtig allerede nu, og vi håber derfor, at mange er interesserede, så vi sammen kan skabe en spændende Hanstholm-stand, som sætter fokus på udviklingen af Hanstholm Havn.

DanFish er et internationalt forum, hvor producenter og andre leverandører til fiskerisektoren kan møde kunder fra hele verden med rig mulighed for international netværksdannelse på tværs af brancher. Messen bliver gæstet af omkring 400 udstillere fra 20 lande og 14.000 besøgende fra 50 lande.

Vil du med?

Aktører med relation til Hanstholm Havn og fiskeriet har mulighed for at være repræsenteret på en stor fællesstand med plads til opdeling i mindre områder, hvorfra vi sammen kan markedsføre havnen med fokus på forskellige erhverv, produkter og services.

Der er endnu længe til oktober, men tilmelding er vigtig allerede nu. Tag derfor kontakt til markedsføringskonsulent Jette Skou-Bruun v. Thy Erhvervsforum: +45 97 96 30 92 / jette@thyef.dk.

Vi håber, at mange er interesserede, så vi sammen kan skabe en spændende Hanstholm-stand.

DanFish sidebillede