Besøg info-center og bliv klogere på Hanstholm Havn og havneudvidelsen

Torsdag den 6. december åbnede to "Info-Boxe" med formidling om Hanstholm Havn og den igangværende udvidelse af havnen. Vi håber, at mange vil kigge forbi til et forhåbentlig interessant besøg, som vil give viden om Hanstholm Havn via fortællinger og sjove facts - tilsat en god udsigt over havnen.

Containerne er opstillet af Hanstholm Havn, og den samlede opstilling tæller i alt fire info-containere. Åbningen af de to første boxe er sket i et samarbejde mellem Hanstholm Havn og entreprenør Per Aarsleff A/S, der står for udvidelsen af Hanstholm Havn. Box 1 handler om Hanstholm Havn, og box 2 informerer om havnens udvidelse.

Fra containerne er der udsigt over havnen via store vinduer, og fortællingen om havnen og havneudvidelsen bliver fortalt via tekst, grafik, billeder og film. Virksomheden PlanScape med historiker Thomas Tram Pedersen har stået for tilrettelæggelse og produktion af indhold.

Formidlingen er på dansk, men tilgængelig på tysk via QR-koder på de enkelte informationstavler.

Åbningstider

Info-Boxene er gratis at besøge, og har åbent i følgende tidsrammer:

1. oktober - 31. marts:        08.00 - 17.00
1. april - 30. september:     08.00 - 21.00

InfoBox2---sidebillede

InfoBox1---sidebillede

Det er ønsket, at de to øvrige info-containere vil slå dørene op i løbet af foråret 2019 - med endnu mere havnerelateret formidling.

Info-Box-projektet er tænkt som en forløber til et større projekt med titlen 'Showroom for fiskeriet' og har afsæt i handlings- og idékataloget 'Hanstholm og Havnen'. Kataloget handler om bosætning, turisme og erhvervsliv og er udarbejdet af CFBO i samarbejde med Thisted Kommune, Realdania og en projektgruppe med repræsentanter fra Hanstholm - herunder borgere, foreninger og virksomheder.