Hanstholm Havn og Aarsleff inviterer til: Borgermøde og åben byggeplads/ rejsegilde

Lørdag d. 6. juli kl. 10 inviterer Hanstholm Havn til borgermøde på Hotel Hanstholm, hvorefter Aarsleff vil give interesserede mulighed for at opleve byggepladsen på nært hold - til en fejring af det fremadskridende arbejde, som nu skaber en tydelig fornemmelse af den "nye" Hanstholm Havn.

Kl. 10-11 Borgermøde på Hotel Hanstholm

Information om havneudvidelsen og igangværende projekter.

Kl. 11-14 Rejsegilde/åben byggeplads

Maskinerne tager denne dag et hvil, og Aarsleff inviterer besøgende inden for på byggepladsen, som vil være åben mod både øst og vest. Der vil på dagen være repræsentation af lokale firmaer, som arbejder for Aarsleff A/S i forbindelse med havneudvidelsen samt mulighed for at opleve de store anlægsmaskiner, overvære droneflyvning samt komme helt ud på de nye ydermoler.

Benyt også dagen til at kigge forbi havnens Info-Boxe på Kystvejen 1B

Havnen ønsker desuden at benytte dagen til at markere, at informationscenteret 'Info-Box' på Kystvejen 1B (placeret på skrænten mellem by og havn) vil stå klar med en samlet udstilling – og derfor opfordre besøgende i alle aldre til at kigge forbi og blive klogere på havnen, havneudvidelsen, fiskeriet og Hanstholm.

Info-containerne rummer formidling til både børn og voksne samt mulighed for at se film om blandt andet havnens oprindelige byggeri og den aktuelle udvidelse - og ikke mindst nyde udsigten over havnen.

OBS - Parkering i forbindelse med besøg på byggepladsen:

Øst: Parkering ved skulpturpladsen (på Nordre Strandvej)
Indgang til byggepladsen: Ad Kuttergade

Vest: Parkering ved trailerpladsen (mellem Kai Lindbergs Gade og Professor Lundgrens Gade). Indgang til byggepladsen: Ad Vestmolegade

Havneudvidelse maj2019 1

Havnens nye østmole, det store baglandsareal og ny kajstrækning under opbygning. Foto: Streamfactory

Havneudvidelse maj2019 9

Havnens nye vestmole under udbygning samt 'arbejdshavnen', som huser stakkevis af byggematerialer. Foto: Streamfactory

InfoBox2---sidebillede

Der vil i starten af juni måned være formidling klar i alle fire info-containere, som derfor vil være oplagte at vende vejen forbi lørdag den 6. juli