Info-Box: Dørene er nu slået op til en samlet udstilling 

Vi håber, at mange vil kigge forbi til et forhåbentlig interessant besøg og få ny viden om Hanstholm Havn, den igangværende havneudvidelse, fiskeriet, byen og de mange spændende steder i og omkring Hanstholm - fortalt via informationstavler tilsat spændende grafik og billeder - samt film og udstillingseffekter.

Gå på opdagelse i de fire boxe: 1) Den aktive havn; 2) Havnen udvider; 3) De friske fisk; 4) Mere om stedet.

Box nr. 2 er udarbejdet i samarbejde med entreprenør Per Aarsleff A/S, der står for udvidelsen af Hanstholm Havn, og PlanScape v. historiker Thomas Tram Pedersen har i samarbejde med Hanstholm Havn stået for tilrettelæggelse og produktion af indhold til den samlede udstilling.

I Info-Boxene er der store vinduer med en skøn udsigt over Hanstholm Havn - et godt supplement til formidlingen. Kig forbi, nyd udsigten og tag et hvil - og måske en madpakke - på bænke ved siden af Info-Boxene.

Formidlingen er på dansk, men tilgængelig på tysk via QR-koder på de enkelte informationstavler.

Åbningstider

Info-Boxene er gratis at besøge.

1. april - 30. september:     08.00 - 21.00

1. oktober - 31. marts:        08.00 - 17.00

InfoBox hjemmeside3

InfoBox hjemmeside1

InfoBox hjemmeside4

 

Info-Box-projektet er tænkt som en forløber til en større projekt med titlen "Showroom for fiskeriet" og har afsæt i handlings- og idékataloget "Hanstholm og Havnen". Kataloget handler om bosætning, turisme og erhvervsliv og er udarbejdet af CFBO i samarbejde med Thisted Kommune, Realdania og en projektgruppe med repræsentanter fra Hanstholm - herunder borgere, foreninger og virksomheder.