North Sea Yard og Hanstholm Skibssmedie fortæller om hvordan Fiskerimessen Danfish International har en voksende betydning for den maritime branche, og hvad de fik ud af deres deltagelse sidste år.

”Danfish 2019 – en messe med voksende betydning for den maritime branche
Sidste års Danfish-messe efterlod et stort positivt aftryk. Messen har gennem årene manifesteret sig som en af de vigtigste samlingspunkter for hele den maritime branche, hvor nyheder og faglige events blandes til en spændende og værdiskabende cocktail.

For North Sea Yard og Hanstholm Skibssmedie var det således igen en værdifuld messe, hvor vi mødtes med kunder og kollegaer og udvekslede erfaringer. Vores strategi og tilgang til løsninger har båret frugt og vi indgik en række ordrer allerede på messedagene. Ordrebogen talte blandt andet en ny Cummings hovedmotor, to generatorer/lysmaskiner, 2 kraner og hydraulikanlæg, total renovering af et Reintjes gear m.fl. Desuden er der afgivet tilbud med efterfølgende ordrer på yderligere opgaver.

Det viser for os, at Danfish ikke blot er en vigtig branchemesse, men at den også for os udstillere giver konkrete ordrer.”