Oplev Havnen


Ohøj og velkommen på Hansholm Havn! 

På vores velkomstplads - Kai Lindbergs Gade 76 - kan du gå ombord i havnens to info-boxe og lære meget mere om, hvad der sker på en travl fiskerihavn med aktivitet hele døgnet.

Hvor gammel er havnen? Hvordan bliver fiskene fanget? Hvor langt er der ud til fiskepladserne? Og hvilke arter bliver der solgt flest af på Hanstholm Fiskeauktion?

Kig forbi og bliv meget klogere på havnen og fiskeriet!

Guidede ture

Henover sommeren er det muligt at tage på guidet tur med Seaside Safari - en tur for de morgenfriske til Hanstholm Fiskeauktion på tirsdage og torsdage fra kl. 6.30. Læs mere ved at klikke her.

'Selvguidet tur' - Blå Rute på Hanstholm Havn med information via QR-koder

Hanstholm Havn har i efteråret 2022 etableret en rute, der fungerer som en slags selvguidet tur på den centrale del af havnen. Ruten tager cirka 40 minutter at gå og undervejs ses skilte med QR-koder, som leder til information om havnen, og det, der sker i nærområdet. 

Ruten er optegnet af blå prikker – en stiplet linje, som synliggør rutens forløb ad fortovet - og starter og slutter på havnens velkomstplads, hvor der er gode parkeringsmuligheder (Kai Lindbergs Gade 76). På den ene af pladsens to info-containere hænger rutens første skilt med nummer ”1”.

Ruten er optegnet på fortovet, hvor en blåstiplet linie leder videre mod næste punkt.

Vær opmærksom på, at havnen er en travl arbejdsplads, og at færdsel er på eget ansvar.

God tur!

 Flag