Oplev havnen


Ohøj og velkommen på Hansholm Havn! 

På havnens velkomstplads, Kai Lindbergs Gade 76, kan du gå ombord i to info-boxe og blive klogere på, hvad der sker på en travl fiskerihavn med aktivitet hele døgnet. Hvor gammel er havnen? Hvordan bliver fiskene fanget? Hvor langt er der ud til fiskepladserne? Og hvilke arter bliver der solgt flest af på Hanstholm Fiskeauktion?

Tag på guidet tur på Hanstholm Havn

Henover sommeren er det muligt at tage på guidet tur med Seaside Safari - en tur for de morgenfriske til Hanstholm Fiskeauktion på tirsdage og torsdage fra kl. 6.30. Klik her for at følge med på Seaside Safaris turside.

Tag på selvguidet tur med information via QR-koder

Hanstholm Havn har i efteråret 2022 etableret en rute til selvguidede ture på den centrale del af havnen. Ruten tager cirka 40 minutter at gå og indeholder undervejs en række skilte med QR-koder, som leder til information om havnen. Ruten starter på havnens velkomstplads, Kai Lindbergs Gade 76, og er optegnet af blåstiplede prikker på fortovet. Du finder rutens første punkt på ydersiden af den ene info-box på velkomstpladsen, hvor der også er gode parkeringsmuligheder.

Vær opmærksom på, at havnen er en travl arbejdsplads, og at færdsel sker på eget ansvar. God tur!

 Flag